11_c82cc4e14a1d2c8c8ffff9840d24b558_s.jpg

over ons

Skaele is een team van ervaren en gedreven software ontwikkelaars. We helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van online software projecten.

Dat doen we door invulling te geven aan het totale software ontwikkelproces, zowel technisch als operationeel. We ontwikkelen en onderhouden software, en brengen kennis en infrastructuur in. Daarnaast helpen we met de selectie, opleiding en coaching van eventuele aanvullende ontwikkelaars, en voorzien we in strategische advisering op directie en management niveau.

We bieden onze diensten in twee vormen:

  • op consultancy basis
  • als investering bij deelname in het initiatief, bij wederzijdse interesse

Bij deze laatste vorm participeren we als technisch partner. Deze optie kan interessant zijn wanneer expertise en continuïteit van software ontwikkeling essentieel zijn voor het succes van het project.

We geloven dus in samenwerken en kennis delen. Van onze mensen verlangen we dan ook dat ze de mentaliteit hebben van team players: pro-actief, resultaat gericht, win-win denkend en communicatief vaardig. Passie voor software ontwikkeling is een must.

We werken samen met nationale en internationale opdrachtgevers die variëren van kleine tot middelgrote ondernemingen in diverse marktsegmenten, waaronder finance, marketing, energie, engineering en educatie.

blocks

Behoefte aan meer informatie?

Bel ons op +31 20 851 86 68 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.